Veilige asbestsanering voor flenzen? Batteryspray is de toekomst!

Veilige asbestsanering staat centraal bij bouw- en renovatieprojecten. Het beschermt niet alleen je team, maar ook de omgeving. De introductie van batteryspray heeft een revolutie teweeggebracht in het verwijderen van asbest in flenzen. Deze innovatieve methode is niet alleen veiliger, maar ook kostenbesparend op een manier die voorheen ondenkbaar was.

Wat is batteryspray en hoe werkt het bij asbestsanering?
Batteryspray is een product dat de manier waarop we asbest verwijderen volledig verandert. Het is speciaal ontwikkeld om asbesthoudende pakkingen in flenzen aan te pakken en wordt voornamelijk toegepast in technische ruimten van grote gebouwen. Door continu de flens te benevelen tijdens het verwijderen van asbest, wordt de vezeluitstoot tot een minimum beperkt, waardoor je team en de omgeving worden beschermd tegen schadelijke asbestvezels.

Risicoklasse 1
Gebruik je batteryspray bij het saneren van asbest, dan valt die sanering in risicoklasse 1. Hierdoor blijft de blootstelling aan gevaarlijke stoffen tijdens de werkzaamheden onder de wettelijke grenswaarde, wat leidt tot minder voorbereiding. Dit zorgt niet alleen voor een veiligere werkomgeving, maar ook in aanzienlijke tijdwinst en kostenbesparing.

Duurzaamheid door batteryspray in asbestsanering
De kracht van batteryspray ligt niet alleen in het minimaliseren van vezeluitstoot, maar ook in de mogelijkheid om de flenzen ter plaatse te reinigen. Hierdoor kan de flens worden hergebruikt zonder onnodige vervanging van de gehele ring. Minder verspilling van grondstoffen en minder kosten, dus.

Bij de overstap naar asbestsanering met batteryspray zit het grote voordeel dus ook in het milieu én jouw portemonnee. Door onderdelen van apparatuur te hergebruiken zonder verlies van functionaliteit, dragen we bij aan een meer circulaire aanpak binnen de bouwsector.

Meer informatie
Asbestsanering met batteryspray is niet alleen veiliger en duurzamer, maar biedt ook concrete voordelen op het gebied van kosten. Als je meer wilt weten over deze methode voor jouw project in Noord-Holland, staan de experts van GKS Sloopwerken klaar voor een deskundige aanpak. Bel ons op 020-795 2100, of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina.

Vraag hier een offerte aan.

 

Sloop­werkzaamheden

Sloop en demontagetechniek. Met een duidelijk plan voor een veilige en vlotte uitvoering.

Boor & zaagtechniek

Stofvrij en geluidsarm boren en zagen van beton, steen en asfalt.

Grond­werkzaamheden

Grondwerk voor bestratingen, sleuven voor rioleringen, vijvers, asfaltering, drainage of dijken.

Asbest­verwijdering

Saneren van asbest, gebruik van BatterySpray en het verwijderen van Chroom6/Loodmenie.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten? Neem dan direct contact met ons op.

Contact