Het verhaal achter het slopen

GKS werkt samen met verschillende partners waarbij het kan zijn dat je de verbouwing vanaf sloopwerk tot oplevering meemaakt. Veelal zijn wij in de Terminals van de luchthaven te vinden. Omdat wij ons richten op duurzaam en circulair slopen is het slopen tegenwoordig meer demonteren en verzamelen te noemen waarbij we materialen ‘oogsten’ en deze aan de logistieke Hub leveren van Schiphol voor hergebruik.

MVO - Duurzaamheid

Als GKS onderschrijven wij het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zetten ons in voor de belangen van onze klanten, medewerkers, aandeelhouders en de gemeenschap door praktische toepassingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Certificering

Bij de projecten van GKS staan veiligheid en milieukundig werken voorop. Om dit te onderstrepen is GKS volledig gecertificeerd en worden projecten duurzaam uitgevoerd. Hieronder treft u een overzicht van onze certificaten.

Vacatures

Kun je echt niet wachten om kennis met ons te maken? Een open sollicitatie is altijd welkom! Onze recruiter ziet je motivatie en CV graag tegemoet. Scroll door naar beneden en laat je gegevens achter!

Sloop­werkzaamheden

Sloop en demontagetechniek. Met een duidelijk plan voor een veilige en vlotte uitvoering.

Boor & zaagtechniek

Stofvrij en geluidsarm boren en zagen van beton, steen en asfalt.

Grond­werkzaamheden

Grondwerk voor bestratingen, sleuven voor rioleringen, vijvers, asfaltering, drainage of dijken.

Asbest­verwijdering

Saneren van asbest, gebruik van BatterySpray en het verwijderen van Chroom6/Loodmenie.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten? Neem dan direct contact met ons op.

Contact